Golfen in Zuid Vietnam, 6 dagen

Golfen in Zuid Vietnam Bouwsteen

Sinds de opening van de eerste golfcourse in Vietnam is de populariteit van golf flink gegroeid. Vandaag de dag heeft Vietnam zo’n 40 golfbanen over heel het land verspreid en het groeit nog elk jaar. Het milde klimaat, gevarieerde landschappen, lange kustlijnen en betaalbare prijzen maken Vietnam het perfecte land voor een golfvakantie. Hier gaat u langs 3 verschillende golfclubs in Saigon en Phan Thiet. Geniet na het golfen van het prachtig resort en witte stranden.

Deze Golfen in Zuid Vietnam bouwsteen kan geboekt worden als aanvulling op de Vietnam voorbeeldreizen of bij een Vietnam reis op maat. Het is niet mogelijk om bouwstenen los te boeken.

Sea Links Golf Vietam Iki Travels

Golfen in Zuid Vietnam van dag tot dag

Dag 1 Saigon City tour
Ho Chi Minh City is de economische motor van Vietnam. De Vietnamezen echter blijven stug volhouden dat de stad Saigon heet. Modern en traditioneel, jong en oud, kunst en kitsch, oost en west, het komt hier allemaal samen in deze smeltkroes. Wat op valt zijn de ontelbare brommertjes die door de stad krioelen.

Met een stadstour van een halve dag bezoekt enkele hoogtepunten van Saigon. O.a. de Notre Dame Kathedraal, het stadhuis, het oorlogsmuseum en de Ben Thanh markt zijn zeker de moeite waard. in de avond kunt genieten van de heerlijke cuisines van het zuiden.

Dag 2 Saigon – Jeongsan Golf
Vandaag wordt u opgehaald voor een rondje golf in het Taewang Jeongsan Country Club. Deze exclusieve country club ligt op het ecologische Dai Phuoc eiland wat alleen te bereiken is per speedboot. Geniet hier van de rust en natuur tijdens een ontspannen rondje golf van 18 holes naast de Dong Nai rivier. Na het golfen wordt u weer naar Saigon gebracht om te ontspannen en om de stad op eigen gelegenheid nog te verkennen.

Dag 3 Saigon – The Paradise Marina Club – Phan Thiet
Vanuit Saigon vertrekt u naar het Vung Tau Paradise Club waar u een golfronde van 27 holes speelt. Deze golf club was de eerst golfbaan aan de kust die uitdagingen biedt aan golfers van alle niveaus.

Na het spel wordt u  naar Phan Thiet gebracht. Het authentieke rustige stadje aan de kust van het zuiden van Vietnam heeft prachtige stranden en enorme zandduinen met de bij behorende accommodaties.

Dag 4 Phan Thiet – Sea Links
Geniet van een vroege ochtendronde op de beste golfcourse van Phan Thiet. Sea Links ligt in het hart van een adembenemend gebied van het platteland. In de buurt zitten verschillende bezienswaardigheden zoals de Poshanu Tower, Ong Dia stone en Ham Tien. Het is mogelijk om in de middag nog een ronde te spelen.

Dag 5 Phan Thiet – Sea Links
Vandaag kunt u nog een golfronde spelen on Sea links, of u kunt lekker bijkomen aan zee en genieten van het witte strand.

Dag 6 Phan Thiet – Vertrek

Golfen in Zuid Vietnam prijs

 

De prijs voor deze 6 daagse golfen in Zuid Vietnam bouwsteen is € 939,- per persoon op basis van twee personen.

 

De prijzen kunnen afhankelijk van de hotels of seizoen varieren.

 

De prijs is inclusief :
– Prive tour met Engelssprekende gids op dat 1 en 2.
– Al het vervoer met een busje met airco.
– Entreegelden.
– Ontbijt.
– Greenfee, caddie en cart.
– Overnachting in Central Palace in Saigon.
– Overnachting in Amaryllis Resort in Phan Thiet.