Genieten op een uniek palmenstrand, 5 dagen

Het strand van Phan Thiet is nog niet ontdekt door het massa tourisme. Al zijn er al wel enkele mooie resorts aan het palmstrand aangelegd. Geniet hier enkele dagen van zon, zee and strand.

Deze Bouwsteen Vietnam kan geboekt worden als aanvulling op de Vietnam voorbeeldreizen of bij een Vietnam reis op maat. Het is niet mogelijk om Bouwstenen los te boeken.

Bij deze tour zijn we uitgegaan van een transfer vanaf en terug naar Saigon (Ho Chi Minh City). Natuurlijk kunnen wij ook een transfer regelen vanaf een andere plaats in Vietnam.

Phan Thiet is een klein vissersplaatsje aan de gelijknamige rivier. Phan Thiet is eeuwenlang het centrum van het Cham vorstendom Panduranga geweest. Enkele kilometers buiten het stadje kunt u de oudste overblijfselen van de Cham in Vietnam bewonderen met de zeer goed bewaarde torens van het Thap Poshanu complex.

Toch komen de meeste toeristen voor het schitterende 18 kilometer lange strand tussen Phan Thiet en Miu Ne. Mui Ne beach bestaat uit een breed wit zandstrand begrenst met palmbomen. Tussen deze palmbomen liggen de resorts verscholen.

Vanaf uw bungalow wandelt u gelijk de zee in. Niet ver van de kust zijn geweldige snorkel- en duikplekken. U bent beland op het paradijs op aarde.

Op verschillende plaatsen in de buurt van Phan Thiet zijn door de wind enorme zandduinen gevormd. Leuk om vanaf te sleeën. De duinen vlakbij Phan Thiet zijn erg populair, maar de mooiste duinen bevinden zich zo’n 40 km naar het noorden.

€ 220,–bij verbijf in ****   Amaryllis beach resort
€ 255,–bij verbijf in *****  Seahorse beach resort
€ 370,–bij verbijf in *****  Victoria beach resort
Vietnam reis phan thiet strand iki Travels
Vietnam reis phan thiet vissersbootje iki Travels
Vietnam reis phan thiet duinen iki Travels
Vietnam reis phan thiet strand en zee iki Travels