Fansipan beklimming Sapa, 2 dagen

Fansipan beklimming Sapa bouwsteen

Met een hoogte van 3.143 meter is Fansipan de hoogste berg van Indochina. De top is onderdeel van het Hoang Lien gebergte, een beschermd gebied van het Hoang Lien National park in Sapa. Geniet tijdens deze beklimming van de natuur en de verschillende uitzichten over prachtige landschappen. De weinig gebruikte paden en het bos zorgen voor een avontuurlijk belevenis. Uw bagage wordt door mensen van de Black Hmong minderheidsgroep vervoerd en de kok kookt een heerlijk diner voor u. U overnacht in tenten op kampeerplekken omringd door de exotische geluiden van de jungle.

Het is mogelijk om een extra dag aan deze bouwsteen toe te voegen.

Deze Fansipan beklimming Sapa bouwsteen kan geboekt worden als aanvulling op de Vietnam voorbeeldreizen of bij een Vietnam reis op maat. Het is niet mogelijk om bouwstenen los te boeken.

Bewaren

Fansipan beklimming Sapa dag tot dag

Dag 1 Vanuit Sapa – Fansipan
Met de auto vertrekt u van Sapa naar Fansipan. Onderweg komt u langs de zilveren waterval waar u even stopt voor foto’s. Vervolgens rijdt u door naar Heaven Gate, het hoogste punt van Vietnam waar u met de auto kunt komen. Vanuit Heavens Gate ziet u Fansipan, dit is het begin van de trekking. De trekking van dag 1 duurt ongeveer 6 uur met 1 uur lunchpauze. Het eerste deel van de beklimming tot aan de lunch gaat relatief makkelijk. Na de lunch bent u weer opgeladen en vervolgt u de beklimming naar de overnachtingsplaats op 2800 meter hoog. U rust hier lekker uit en geniet van het diner.

Dag 2 Bereik de top van Fansipan
Na het ontbijt volgt de klim naar de top van de berg. Vanaf de top van de berg kunt u uitkijken over het schitterende landschap. Nadat u van het uitzicht heeft genoten, loopt u weer door het bos de berg af om bij uw overnachtingsplek te lunchen. Na de lunch volg je de weg gevormd door het Hoang Lien National Park naar beneden tot je bij uw auto komt. U wordt vervolgens teruggebracht naar Sapa. De trekking van deze dag duurt ongeveer 7,5 uur.

Fansipan beklimming Sapa bouwsteen prijs

De prijs voor een 2 daagse Fansipan beklimming Sapa bouwsteen is € 185,- per persoon op basis van twee personen.

De prijzen kunnen afhankelijk van de hotels of seizoen variëren.

De prijs is inclusief :
– Engels sprekende gids
– Bagage transfer
– Vervoer naar en van Fansipan
– 2x ontbijt, 2x lunch, 1x diner
– Water
– Slaapzak en matras
– Waterdichte tas
– Tent
– Entreegelden

Hoang lien national park iki Travels Vietnam bouwsteen
Fansipan trekking iki Travels Vietnam bouwsteen
Sapa uitzicht iki Travels Vietnam bouwsteen